29. kesäkuuta 2014

i can't stop my hands from shaking / 'cause i'm cold and alone tonightRakastuin pari päivää sitten lenkillä Olly Mursin Dear Darlin' -kappaleeseen. Muihin artistin biiseihin en ole vielä? tykästynyt, mutta tämä Spotifyn (ärsyttävän, vihastuttavan, kismittävän) Shuffle Play -toiminnon yllätys iski ja kovaa.

Lähiseutumatkailu on ollut tänä viikonloppuna kova juttu. Eilen lähdettiin kaverini kanssa kohti "sitä koskea jossain Pomarkun kohdalla" allamme tunnelmallinen vihreä Honda Civic. Saatoimme alun perin puhua ihan eri paikoista, mutta neljänkymmenen kilometrin päässä Porista löydettiin itsemme kuitenkin kosken ääreltä seikkailemasta. Ah, kesä, vapaus ja ilta-aurinko!Joen ääreltä löytyi myös kota, jonka sisälle päästyäni en voinut huudahtaa muuta kuin, että täällä haisee ihan armeija!

Läheltä Lankosken vesivoimalaa löytyi metsämansikoita. Uskalsin painostuksen alaisena syödä yhden raakileen, maistui lapsuuden mökkikesiltä (niiltä, joina uskalsin jo mansikkaa syödä).

Retkeilyn väsyttämänä menin jo kahdelta nukkumaan herätäkseni muutamaa minuuttia ennen herätyskelloa isän puheluun. Mun unirytmi kääntyi Juhannuksen jälkeen nopeasti päälaelleen, mutta ensi viikolla alkavat kesätyöt tarkoittavat kello viiden herätyksiä ja vähän selkeämpää päivärytmiä.

Vähän jännittää, mutta ihan hyvällä tavalla. Kuten myös pääsykokeiden tulokset ja niitä seuraava valinnanvaikeus... Mikä mun unelma-ammatti nyt olikaan?

Tällä hetkellä ehkäpä olla jonkun dear darlin'.

5 kommenttia:

 1. Tää oli tosi ihana postaus :-)

  PS. pakko purkautua taas että muakin jännittää. todella. paljon. pääsykoetulokset. apuaaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! :-)
   tää on melkein sietämätöntä välillä! oon yrittänyt ajatella kaikkia muita asioita, mutta epäonnistunut viimeistään siinä vaiheessa, kun äiti on kysynyt n. viidennenkymmenennen kerran, että mihin sä nyt aiot mennä opiskelemaan?!!? aargh :-D

   Poista
 2. This place looks really nice! I need to get out to nature more haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh it was beautiful, i wish i had taken my camera with me!

   Poista
 3. On kyllä ihan loistava biisi! :-)
  ja nuo pääsykokeiden tulokset... miksi on oikeasti niin vaikeaa ajatella jotain muuta!?

  VastaaPoista