1. heinäkuuta 2014

New study room


Meidän perheen yksi kesäprojekteista on melkein valmis. Tämä huone on meidän ansiosta muuttunut ensin ruokailuhuoneesta makuuhuoneeksi, josta edelleen vähän aikaa sitten vanhempien työhuoneeksi. Pienellä pintaremontilla ja uusilla pöydällä & tuoleilla tilasta tuli ihan erilainen alkuperäiseen verrattuna - esimerkiksi tuo itse koottu pöytä voittaa edellisen Ikean valkoisen Linnmonin (jonka mä sain omaan kotiini, wuhuu!!) 100-0 ja maalatut seinät tuntuvat paljon raikkaammilta kuin vanhat tapetit. Huoneen vasemmalta puolelta löytyvät olohuoneeseen avautuvat lasiovet, joten tila on mukavan avara ja epätoimistomainen. Varmaan siis kivaa vaihtelua tehdä välillä töitä kotikonttorilla! :-)

Asiasta toiseen... Pääsykokeet meni sitten ilmeisesti ihan päin mäntyä, haluttua opiskelupaikkaa ei herunut ja mulla on kieltämättä vähän huono fiilis asiasta. Onneksi tänään alkoi kesätyöt ja mulla on pari paikkaa varavaihtoehtoina! Pakko mun on kuitenkin johonkin kouluun mennä syksyllä, vaikkakin sitten ihan väärälle alalle :-D Hyvää heinäkuun ensimmäistä kaikille!

6 kommenttia:

 1. Voithan sä hakea syksyn haussa taas! Ainakin samankaltasia juttuja on TAMKissa tarjolla vuoden vaihteessa alkavissa koulutuksissa, vaikka ei ehkä ihan sitä mitä haluaisit. Tosin en tiiä mitä haluat. Tsekkaile!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juuh, täytyy tsekkailla! ehkä joskus mä vielä onnistun :-D

   Poista
 2. Ihanan näköistä! :-)

  Harmi, ettet päässyt sinne minne olisit halunnut :-/ Mulla kävi viime vuonna samoin, eli tuttu fiilis (ja musta tuntuu että tänäkin vuonna mua odottaa sama kohtalo, oivoi). Tsemit, se pettymys helpottaa ajan myötä, vaikei nyt siltä tuntuiskaan. Oon aika varma, että keksit jotain muuta mikä on ainakin niin kivaa että viihdyt siellä vuoden ja sitten voi taas hakea uudestaan! :-)

  VastaaPoista
 3. AIVAN IHANA HUONE !! ja voi vitsit, tsemppiä kuitenkin! ja eihän sitä tiedä vaikka sellainen ala, joka ei ollut suurin unelmasi, voi kuitenkin alkaa tuntua ihan omalta ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, välitän kehut eteenpäin! :'-) ja kyllä se oikea ala varmaan vielä löytyy~

   Poista