24. heinäkuuta 2014

Kokeilussa: Leader BareBar


Törmäsin toissapäivänä Citymarketissa mulle ihan uuteen tuotesarjaan - suomalaisen Leaderin BareBar-raakapatukoihin! Raakapatukat ovat varmasti monille jo tuttuja välipaloja, mutta itselleni tämä kyseinen merkki oli ainakin ihan uusi ja päätin ostaa tarjouksen houkuttelemana heti pari makua testiin.

Leaderin sivuilla tuotteesta kerrotaan seuraavaa:
BareBar on täysin lisäaineeton, gluteeniton ja laktoositon raakapatukka. BareBarit valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista; mehevistä taateleista, marjoista, hedelmistä ja siemenistä. Raaka-aineet ostamme kokonaisina ja kylmäpuristamme ne herkullisiksi patukoiksi omassa tehtaassamme Suomessa.
Patukat eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä raaka-aineita ja sopivat siis myös maito-allergikoille ja keliaakikoille. Makeutusaineena ainakin omissa patukoissani oli käytetty agavesiirappia, joka pikaisen googlettelun perusteella jakaa kovasti mielipiteitä terveellisyytensä ja luonnollisuutensa puolesta. (Mistäpä ruoka-aineesta ei nykypäivänä kiisteltäisi...)

Itse tykkään syödä töissä kevyesti, joten taatelipohjaiset patukat toimivat hyvin välipaloina raskaiden proteiini- ja suklaapatukoiden sijaan. Oma lempparini oli pehmeän makuinen cashew-patukka, vaikkei toisissakaan valittamista ollut.

Löytyykö sieltä muita raakapatukoiden ystäviä? Mitkä on teidän lemppareita? :-)

3 kommenttia:

 1. oi, olen suuri raakapatukoiden ystävä, vaikka suomessa niiden hinnat raivostuttavatkin jonkin verran.. ehdoton suosikkini on nakd crunchy cocoa, mutta mainittakoot, että myös muut nakd raakapatukat ovat aivan yhtä herkullisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä maistoin joskus sitä nakd omenapatukkaa, mutta en muista yhtään miltä se maistui!! :-D varmaan ihan ok sitten..?!

   Poista
 2. kannaattaa kokeilla itse tehdä niin saa sen makauisia mistä tykkää. ja todella halpoja. esim manteli/kuivattu taateli/pähkinä/maapähkinävoi/hunaja + ripaus suolaa resepti on meillä käytetty urheilupatukkana ja välipalana. Netissä on paljon ohjeita näille urheilupatukoille. itse aloin tekemään koska aikaisemmin ei ollut glton & maidoton patukoita ei ollut kaupassa

  VastaaPoista