22. kesäkuuta 2014

Juhannusviikonloppu 5/5


Juhlin juhannusaattona parhaiden kamujen kanssa pitkästä aikaa meillä Nakkilassa. Pitihän sitä jussiksi maalle päästä!


Vesimelonidrinkkejä!! // Tapasin myös pitkästä aikaa rakkaan pikkusiskon, jonka kanssa höpöteltiin aamuviiteen saakka


Uusiin silmälaseihin totuttelua, enää ei pyöri päässä joka kerta kun laitan ne nenälle :-) // Juhannuspäivän kerpaloissa oli eksoottisia eläimiä, kääk!


Innostuttiin täyttämään ruuan ja juoman lomassa pari ristikkoa, ai että kun oli mukavaa aivojumppaa pitkästä aikaa! :-) Ihan väsytti jälkeenpäin, kun oli joutunut käyttämään päätä niin paljon... // Leivottiin myös kiva suolainen piirakka, johon tuli ilmakuivattua kinkkua, fetaa, kirsikkatomaatteja, basilikaa ja sipulia. Nam!!

Perinteiseen tapaan en ottanut kavereiden seurassa yhtään kuvaa oikealla kameralla, mutta onneksi puhelin on aina lähettyvillä kun haluan jonkun hetken ikuistaa. Mulla oli itse asiassa tosi mukava viikonloppu, josta vielä paremman teki se, ettei mulla ole tänään ollut mikään kiire hypätä bussiin kohti Niinisaloa... Heh, kummallinen tunne!

Mulla on lomaa jäljellä vielä kahdeksan päivää, ja koitan ehdottomasti ottaa kaiken ilon irti tästä kaikesta vapaudesta ennen töiden alkamista. Harmittaa vaan vietävästi, ettei helteistä ole tietoakaan - mä haluaisin niin rannalle makoilemaan ja päästä käyttämään mun shortseja ja hihattomia paitoja! Intiaanikesää odotellessa.

2 kommenttia: