26. huhtikuuta 2014

Silmälasirusketusraidat

Monesti ennen nukkumaanmenoa esitän alitajunnalleni toivomuslistan unista, joita haluaisin yöllä nähdä. Toiveet käyvät valitettavan harvoin toteen, mutta jatkan silti yrittämistä illasta toiseen. Unissa on nimittäin se hyvä puoli, että niissä kaikki tuntuu satakaksikymmentäprosenttisen aidolta ja todelliselta. Valveilla ollessani en ole koskaan ollut niin rakastunut, vihainen tai peloissani kuin olen nukkuessani joka ainoa yö.

Oon kuunnellut koko päivän musiikkia - se on ihan uskomatonta luksusta nykyään. Kaupungilla kävely ja kirppisten kiertely napit korvissa nosti päivän onnellisuuskäyrää ihan uskomattomalla kulmakertoimella. Hymyilin jopa huomaamattani hölmösti kaupan kassalle, joka kärsivällisesti neuvoi vanhusta parkkimaksuasioisssa.

Usva kirjoitti täällä niin kauniisti uskosta ja Jumalasta, että mun on pakko jakaa postaus teillekin. Suosittelen jokaiselle uskovaiselle, ateistille, muslimille, evidentialistille, kreationistille, panteistille ja mitä näitä nyt on.

8 kommenttia:

 1. Mä itse asiassa just luin jostain, että uniin on mahdollista vaikuttaa - siis tilata hyviä unia. :) Kyllä se varmaan jossain vaiheessa alkaa sujua. Yleensä jos päivällä on kuullut jotain dramaattista, se tulee painajaisena uneen, joten miksipä hyvät jutut eivät voisi tulla uniin samalla tavalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon lukenut samaa - siitä tää mun koko unien "tilaaminen" alkoikin, haha :-D

   Poista
 2. en heitä tätä mitenkään pahalla, äläkä ihmeessä vastaa, jos liian henk.kohtanen kysymys, mutta ootko homo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ole homo, mutten varmasti heterokaan - pidän seksuaalisuuden tarkkaa määrittämistä melko turhana touhuna :-)

   Poista
  2. tosi hyvä vastaus, kiitos! ♥

   Poista
 3. Mäkin toivon iltaisin näkeväni hyviä unia. Mun äiti kuoli viime kuussa, ja toivon aina näkeväni hänestä unia. Vaikkei oikeassa elämässä voikaan enää tavata, unissa saan aina halata äitiä uudestaan ja uudestaan. :) Itseasiassa uskon, että kuolleet läheiset tulevat välillä meidän uniimme vierailemaan jostain henkimaailmasta! Joskus nään luciduniakin, harmi kun ne ei yleensä kestä kauan ja äkkiä valuu takasi normaaliin uneen. >.<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimia! <3 mä näin juuri pari viikkoa sitten unta mun edesmenneestä rakkaasta enkunopettajasta, ja sen jälkeen oli pari päivää ihan semmoinen olo kuin olisin nähnyt jonkun enkelin! :-)

   Poista
  2. Kiitos!♥ Kyllä meitsi uskoo ettei kaikki tässä maailmassa oo sitä miltä näyttää. 8)

   Poista