22. huhtikuuta 2014

Kesämuistoja

Pori Jazz -festarit // Voi sitä jännittävyyttä, kun alaikäisinä sniikattiin itsemme biletelttaan katsomaan Sam Sparroa ja Rubikia!! Molemmat oli ihan huippuja tietysti, mutta illan kruunasi Sparron stagedive ja kaverini, joka onnistui tarraamaan kyseistä miestä takapuolesta. ;-)

Aurinko, värikäs luonto ja lämmin sää // Vaikka en ole kuuman ilman ystävä ja alan aina kesän puolivälissä kaipaamaan farkkukelejä, niin kyllä nyt kelpaisi oikein kunnon helteet! Kesällä on niin kiva käydä randomeilla kuvausretkilläkin, kun aina löytyy jotain nättiä luontokappaletta talletettavaksi.

Tampere // Mun tuleva kotikaupunki ja monien edellisten vuosien lomakohde. En malta odottaa, että pääsen muuttamaan, sillä uskon Tampereen olevan vähintäänkin yhtä kiva kaupunki asua kuin vierailla. Vaikka Pori onkin tietysti Suomen ykkönen. (◡‿◡✿)

Kirjurinluoto // Ehkä paras paikka Porissa. Oli kyseessä sitten puistohengailu, luontoseikkailu tai lenkkeily, niin Kirvatsi on the place to go. Pitää varmaan vappuna viimeistään mennä tuoreelle nurmelle istumaan, aaah!

Kesäjuhlat // Juhannus ja muut ryyppäjäiset (♡‿♡✿) Liftaaminen, terassit, viileät kesäillat, lämpölamput ja pussikaljat, -lonkerot sekä -siiderit ja se ananasviini, joka olisi pitänyt jättää Alkoon.

Mitä te kaipaatte eniten edellisiltä kesiltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti