19. maaliskuuta 2015

Kevään ensimmäiset päivätOi, valo. Olen niin kiitollinen tuosta sähkömagneettisesta säteilystä, josta ollaan saatu nauttia jo reilun viikon päivät. Aloin jo ensimmäisen aurinkoisen päivän kävelylenkillä luomaan perinteisiä kevätsuunnitelmia - kuinka tänä vuonna taas rullaluistelen ainakin Ulvilaan ja takaisin (tai mikä nyt onkaan Tampereen Ulvila... Ylöjärvi? Lempäälä?), lähden lukuisille pyöräretkille, tutustun terasseihin ja ostan sen yhden pakollisen kolmen ja puolen euron kioskijäätelön.

Viime viikolle osuneeseen tenttiviikkoonkin sain huomattavasti enemmän puhtia, kun vieraspatjalle kyhäämässäni opiskelupesässä ei tarvinnut siristellä silmiä nähdäkseen! Koko talven suunnittelin lukuvalon ostamista, mutta suunnitelmaksihan sekin vain jäi. Onneksi nyt kykeni opiskelemaan tuntikaupalla luonnonvalossa.

Muita kivoja juttuja sekalaisessa järjestyksessä:
 • Tein pinaattilettuja! Luulin sen olevan jotenkin paljon vaikeampaa, mutta reseptihän eroaa lettutaikinasta vain pinaatin osalta. Parempaa kuin Atrian tätien!!
 • Kävin kahvilassa - puolessa vuodessa olen siis ehtinyt katsastamaan huimat kolme kahvilaa Tampereella... Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.
 • Ostin pussillisen vauva-avokadoja alle kolmella eurolla <3___<3 
 • Muistin Parks & Recreationin olemassaolon uudelleen, eikä ole nyt vähään aikaan tarvinnut miettiä muuta tekosyytä vastuiden laiminlyömiselle. Kuka on teidän lempparihahmo?? 
Huomenna junailen ristikkolehden kanssa pitkästä aikaa kotiseuduille, enkä aio harmistua sää-sovelluksen sunnuntaille merkitsemästä lumihiutaleen kuvasta. Onhan meitä kuitenkin jo hemmoteltu, eikä kesä kovinkaan usein ole jättänyt tulematta.

Toivottavasti olette kaikki saaneet nauttia alkukevään ihanasta huumasta! 
Katupölyisin terveisin, 
  neiti_kesäheinä94

5 kommenttia:

 1. voiettä nyt pistit pahan, en osaa valita Ron Awansonin, Aprilin ja sen intialaisen, jonka nimeä en nyt tyhmästi satu muistamaan, väliltä. Kaikki siinä on niin hyviä! Paitsi Ann, Ann on tylsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, Ronista on pikku hiljaa tulossa munkin lemppari! :-D

   Poista
 2. Hohoo mielenkiintoisia ajatuksia ja kuvia! Itekki miettiny noita pinaattilättyjä mutta "liian vaikeita tehä" ja oikeesti normi lettutaikina + pinaatti :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehhe suosittelen kokeilemaan!! pakastepinaatti on kaiken lisäks sikahalpaa :-D

   Poista
 3. http://pimeanpelko.blogspot.fi/2015/03/liebster-award.html
  Sulle ois haaste mun blogissa, tee jos tahdot :)

  VastaaPoista