3. huhtikuuta 2015

Pitkäperjantain linkkivinkitTerveisiä pääsiäislomalta! Meitä TTY:läisiä hemmotellaan tällä hetkellä viikon mittaisella pääsiäislomalla, ja itse polkaisin vapaat käyntiin siivoamalla koko asunnon ja kärsimällä kahden päivän mittaisesta päänsärystä. Kuluneen viikon ajan on olo ollut muutenkin jostain syystä normaalia heikompi, joten olen kuluttanut aikani lähinnä Netflixin (Modernin Perheen viides kausi nyt katsottavissa!!) ja uusimman pelivillitykseni Wordbasen parissa.

Siispä vaikka mulla itselläni ei ole tällä hetkellä paljoa annettavaa, ajattelin kuitenkin jakaa muutaman mielenkiintoisen linkkivinkin world wide webin syövereistä! Numeroa klikkaamalla pääsette suoraan kohteeseen.

(1) The Guardianin vaikuttava kuvasarja maapallon ylikansoittumiseen liittyen.

(2) Youtubesta löytyvän Raw. Vegan. Not gross. -sarjan nimi jo yksinään on niin mainio, että se ansaitsee mielestäni mahdollisuuden. Tällä hetkellä ohjelman reseptikokoelmasta löytyy monia raakoja ja kypsennettyjä vegaaniherkkuja - pannareita, brownieita, vanukasta ja donitseja - rennolla ja maanläheisellä otteella esiteltyinä. Tällaista vegaaniuden ilosanoman levittäminen on parhaimmillaan.

(3) Nannan ajatuksia herättävä kaksiosainen minimalismista kertova postaussarja oli tosi mielenkiintoista luettavaa, etenkin kun lukuhetkellä oma asuntoni oli pienimuotoisen kaaoksen vallassa...

(4) Man Repeller on vuosien varrella kehittynyt muotiblogista valtavan suosituksi verkkosivuksi, joka julkaisee päivittäin useita artikkeleita laajalla aiheskaalalla. Henkilökohtaisiin suosikkeihini kuuluu mm. MR Diets -kirjoitussarja, joka on kuitenkin kaikkea muuta, kuin vakavaa laihduttamista.

(5) En tiedä kuinka moni muu täällä on nuoruudessaan pelannut Runescapea, mutta ainakin mua tämä pelin teemalaulusta tehty trap remix viihdytti... Tämän tosin voittaa alkuperäisen The Sims -pelin soundtrackin buy mode -biisi, joka on ehdottomasti pelimusiikkia parhaimmillaan. :-D

Hyvää pääsiäistä itse kullekin!

8 kommenttia:

 1. Jes kiitos näistä linkkivinkeistä!

  VastaaPoista
 2. Apua, olet ihana! Mahtavaa, jos olen ajatuksia onnistunut herättämään. Muutenkin hyviä linkkejä, ensimmäinen aivan järkyttävää nykylänkkärimeiningin tuotosta. : ( Ja go vegaanius, itsellä parhaillaan raakakokeilu meneillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, toivottavasti raakailu on mukava kokemus! lueskelinkin just joku ilta sun vegaanipostaukset läpi ja voin samaistua moneen ajatukseen. :-)

   Poista
 3. hei, "pelaaks runee?":han oli joskus tyyliin kovin iskurepliikki mitä oli !! mua harmittaa että jossain vaiheessa unohin mun hahmon nikin enkä enää päässy pelaamaan....... esim. habbohotellin (:D) ukon salasanat muistan toki vieläkin, mutta en sit jotain mistä ois hyötyä, mur. (okei oikeesti en haluis kyllä muistaa, koska varmaan alkaisin pelaan sitä for real koska mun elämä vaan on niin _tylsää_ kun ei oo töitä eikä rahaa :--D)

  anyways, kaikki linkit kuulostaa mielenkiintosilta, tuon 3. klikkasin jo auki välilehteen ja vilkaisin nopeesti ja nyt voisin alkaa lukee sitä. mua ahdistaa ihan mielettömästi kaikki mun tavarat (etenkin vaatteet) ja haluun niistä eroon, ehkä saan noista teksteistä inspistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, rune oli kyllä aikoinaan parasta ikinä!! :-D multa on ihan päässyt unohtumaan habbonkin salasana, aika kurjaa...
   hyvä jos sait jotain mielenkiintoista luettavaa! :-)

   Poista
 4. Moikka, haastoin sinut mukaan Liebster award-haasteeseen. Pääset haasteeseen tästä: http://unelmanperassa.blogspot.fi/2015/04/tj-164-liebster-award.html :)

  VastaaPoista
 5. Apua miten pysättävä kuvasarja ylikansoittumisesta ;o;

  VastaaPoista