1. helmikuuta 2014

Instagram @ awttu

Selfie alert!! Ajattelin ihan tähän alkuun postailla muutamat kuvat mun instagramista kuvatekstien kera, sillä sieltä löytyy yleensä ne puhelimella otetut otokset joihin oon ainakin semisti tyytyväinen. Aion kuitenkin elvyttää mun järkkärinkin takaisin käyttöön, joten ei täällä pelkkiä LQ-kuvia tule näkymään, heh.


Metsästin loppusyksyllä kuumeisesti uusia talvikenkiä- ja takkia ympäri ämpäri kaupunkia ja löysinkin alennuksesta Vansin karvavuoriset tennarit, joihin rakastuin heti ensisilmäyksellä. En ole kuitenkaan käyttänyt niitä vielä kertaakaan... :-D Voisin vähän ryhdistäytyä ja laittaa ne joku päivä jalkaan, sillä perustennareilla jäätyy varpaat tosi nopeasti tuolla pakkasessa.


Niiltä ajoilta kun mulla oli vielä piiitkät hiukset... Kuvanottoaikoihin ne oli tosin latvoista tosi kuivat ja kärsineet vaalennusten takia, mutta olivatpahan päässä vielä kiinni!!


Mun elämäni rakkkaus eli Wilma-kissa <3 Wilma ei aina ihan hirveästi tykkää, kun tuun sen naaman eteen kännykän kanssa ottamaan sarjatulella kuvia, mutta en vaan voi vastustaa! Oon itse sen verran allerginen kissoille, etten voi sellaista omaan kotiin ottaa (karvallista siis ainakaan, kaljut on asia erikseen), mutta onneksi tää mussukka majailee kavereiden kämpillä.


Arttu 19 wee!! Oli muuten melkoiset kreisibailaukset, onneksi tajusin jättää ton kaverin tekemän mahtavan kukkaseppeleen narikkaan baarissa :-D On edelleen tallessa kaapin päällä, vähän kuivuneempana tosin!


Nälkäpeli-kirjat ja -leffat on parhautta ja en hyväksy eriäviä mielipiteitä >:-( Mulla on tällä hetkellä sarjan viimeinen osa armeijassa mukana, jota lueskelen nyt toiseen kertaan verkkaiseen tahtiin vapaa-ajalla. En malta odottaa, että seuraava elokuva tulee teattereihin!!


Mulla oli yksi synttärilahjatoive... Kiitos isi, että ymmärsit :-D En ole vähään aikaan ehtinyt pelailemaan, mutta Pokémon säilyy mun sydämessä ikuisesti. Jos joku haluaa joskus haastaa mut battleen niin friend codea vaan tulemaan ;-)


Toi leffa oli kaikkea mitä odotin ja enemmän <3 "The library, all mahogany" -- meinasin kuolla siihen paikkaan, mahtavaa, Elizabeth Banks!


Nyt ollaankin sitten joulukuussa! Sain Citymarketista kuukaudeksi töitä, mikä oli ehdottomasti yksi vuoden parhaimmista jutuista. Tässä kaupungissa on mun kokemusten mukaan lähes mahdotonta saada edes kutsu työhaastatteluun ilman suhteita, mutta tällä kertaa mua onnisti ja oon superkiitollinen siitä.


Tukka sen kun vaaleni vuoden loppua kohden, hukkasin about kaikki mun korvikset ja käytin sitten pikkusiskolta saamiani pinkkejä ~timantteja~ :-D


Kaverit hankki maailman suloisimman joulukuusen Tigerista. Oli muuten kätevä, kun ei edes varistanut!


Bile-selfiet on parhautta, koska niitä voi ottaa kymmeniä ilman omantunnontuskia ja ei tarvitse edes näyttää järkevältä!! Itsehän suosin duckfacea aina kun promillet nousee millinkin verran.


"Tää on kyllä niin makeeta, ettei voi kuin pari palaa syödä." Höpö höpö, sanoi Arttu ja söi puolet koko astiasta. Rocky road on jotain niiiin hyväää!


Viimeinen työpäivä Cittarissa ja tupakkahuonehengailut kahvitauolla. Ikävöin tuota työasua, etenkin noita sinisiä päntsejä! Sinisen Citymarket-pipon otin kotiin muistoksi, toivottavasti sitä ei kaivata takaisin...


BFF ja mie taas juhlatunnelmissa... Miten oon tarjennut hihattoman paidan kanssa??!


Studio Ghiblin leffat on ihan parhaita, mutta vielä parempaa on tämän japanilaisen DVD:n kannet! Harmittaa, ettei mulla ole kuvaa takakannesta, se on nimittäin niin nätti. Vaikka mulla olikin jo aikaisemmin tästä Liikkuva linna -leffasta suomalainen versio, niin en voinut jättää tätä ostamatta kun bongasin sen kirpparilla.


Tukka lähti ja samana iltana meikäpoika Monttuun katsomaan Pää Kiin keikkaa :-D En edes itkenyt, vaikka hiusten menettämisestä olinkin stressannut jo jonkin aikaa.


Tuvassa hengailua vapaa-ajalla, itsehän en mielelläni poistu sisätiloista edes sotilaskotiin munkkeja syömään. Taisin ottaa tän tyyliin tokalla viikolla, kaiholla muistelen niitä aikoja, kun fyysinen rasitus oli vielä matalalla...


Kotihengailua viikonloppuvapailla teen ja musiikin kera. Pitää tehdä jonkin sortin musiikkipostauskin jossain vaiheessa, oon niin innoissani muutamista biiseistä ja artisteista! Ja eräästä keikasta!!


Ja tässä vielä tuorein naama. Istuupas hyvin tuo lomatakki, vaikka se on suunnilleen pienintä löytynyttä kokoa... Tosin mulla ei ole kuvassa takin alla niin montaa kerrosta vaatteita kuin normaalisti :-D

Huh huh, eiköhän siinä ollut mun naamaa ihan tarpeeksi. Ens kerralla sitten jotain uutta materiaalia luvassavanhojen räpsyjen sijaan!

Translation:
Some pictures from my Instagram account. Yes, I had to cut my luscious locks because of the army!! But honestly, I'm completely used to this haircut already. At least it's super easy!

6 kommenttia:

  1. happy to have you back!!! ja haha mulla kans tosiaa vanssin talvitennarit (omistan kyl myös mm uggit, saappaat ja parit maiharit.....) mut conssuilla ja vanssin kesäversiolla mennään talvetkin näköjään XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juhuu!!! mikä oiskaa parempaa ku säänmukainen pukeutuminen XD

      Poista
  2. Ihan mahtavaa että palasit bloggailun pariin! En tiedä kommentoinko sun edelliseen blogiin kertaakaan, mutta olin aktiivinen lukija ja jaksoin aina ihailla, miten hienoja kuvia sä otit kaikista arkisistakin asioista. c:

    VastaaPoista
  3. arttu juhani! olet back in business, tykkäilen!

    VastaaPoista