4. helmikuuta 2014

February playlist


Spotify-soittolistat, onko mitään parempaa?! Oon itse ollut kyseisen palvelun ahkera käyttäjä ihan alusta alkaen ja oonhan mä tässä vuosien varrella muutamat listatkin sinne koonnut... Viime vuonna mulla oli jokaiselle kuukaudelle oma soittolista, jotka pari viikkoa sitten kokosin yhdeksi vähän isommaksi 2013-listaksi (click!) ja tälle vuodelle suunnittelen jotain samankaltaista projektia! Ylläolevat biisit ja muutama muu löytyvät täältä. :-) (Sanokaa muuten, jos noiden linkkien kanssa on jotain ongelmaa, voin itse ainakin myöntää olevani ihan pihalla tuon web playerin kanssa...)

Kuten aina, biisiehdotuksia mulle saa lähettää vaikkapa kommenteissa tai Spotifyn inboxissa, oon oikeastaan monet parhaista löydöistäni tehnyt lukijoiden ja muiden blogien soittolistojen avulla. Ja jos jollekin on näistä mun listoista jotain iloa, niin mahtava juttu sekin!

Translation:
Some of my favourite songs at the moment. You can check out my Spotify playlists for 2013 (click!) and 2014 (click!) if you want to know what else I've been listening to :-)

1 kommentti: