13. helmikuuta 2014

I'll get the shovel, you get the bleach

Jos joku internetin ahkera käyttäjä on pystynyt välttymään American Horror Story -hehkutukselta niin nostan hattua ja kumarran... Kyseinen sarja on ollut nimittäin ainakin mun Twitter- ja Tumblr-aikajanoilla varmasti yksi puhutuimmista aiheista. Itse en ole vielä täysin päässyt ilmiöön mukaan, mutta löytyy multa kuitenkin ensimmäisen kauden DVD-boksi, jonka aion katsoa loppuun mahdollisimman pian! Uusin, juuri Amerikassa päätökseen saatu tuotantokausi on ainakin gifien perusteella vaikuttanut mahtavalta, joten odotan innolla että pääsen siihen saakka.

Ennen armeijaan lähtöä mulla oli vähän enemmän vapaa-aikaa ja se näkyi kyllä tosi selvästi tv-sarjojen kulutuksessa. Katsoin ihan hulluna mm. Parks & Recreationia, The Vampire Diariesia, Once Upon a Timea, The Originalsia ja The O.C.:ta. Nyt oon kuitenkin jäänyt monessa sarjassa vähän jälkeen ja pelkään jatkuvasti, että spoilaudun Facebookia tai Twitteriä selatessa... Näin on nimittäin tapahtunut aikaisemmin PLL:n kohdalla!! >:-( Sarjojen FB-sivuista tykkääminen voi olla valtava virhe.

Onko muuten Netflixissä nykyään paljon katsomisen arvoisia sarjoja? Oon miettinyt sen hankkimista puhelimelle vapaa-aikaa varten, jos lukeminen tai sukaan syönti ei jostain syystä maistu. Saa antaa vinkkejä!

Translation:
Am I the only one who isn't obsessed with American Horror Story? Lately it's been literally the only thing people have talked about on my Twitter and Tumblr timelines. I'm going to try to finish the first season as soon as possible because I want to know if the third season is as good as the GIFs make it look!

4 kommenttia:

 1. Hight5, I love American Horror Story as well c:
  I'm waiting for season 3 coming out on tv......
  Xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh, i don't even know if they're showing it on finnish tv!
   xx

   Poista
 2. Miksen oo ees kuullu tästä:D En oo ilmeisesti tarpeeks ahkera internetin käyttäjä! Vaikuttais kuitenkin pikaisen googlailun perusteella hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha outoo, mä kun luen siitä joka_paikassa!! :-DD kannattaa tsekkaa!

   Poista