23. elokuuta 2014

Katsokaa kuinka pitkä tukka mulla on jo


Olen lukemattomia kertoja kuullut sanottavan, että jos minusta ei olisi tullut Arttua, olisin nimeltäni Simo. Voiko olla siis täysin sattumanvaraista, että tutorini yliopistolla ovat nimeltään juurikin Arttu ja Simo?

Selvisin fuksiviikosta loppujen lopuksi ihan heittämällä - olin jopa omasta ryhmästäni yksi aktiivisimmista tapahtumissa kävijöistä! Juttelin muutamien vanhojen tuttavien kanssa, esittelin itseni kymmenille uusille koulukavereille (moro, Arttu Porista, autekilla, joo taidettiinkin törmätä eilen) ja istuin ainakin busseissa nro 3, 5, 13, 20, 25, 27, 29 ja 32. Suunnistin puhelimen karttaa apuna käyttäen niin Hervannassa kuin kotikulmillakin.

Kotona tavarat etsivät vielä hieman paikkojaan, mutta heti pienen epäjärjestyksen ilmestyttyä erityisesti lattian tasolle alkoi yleisilme tuntumaan huomattavasti kotoisammalta. Monina päivinä kävin kotona vain kääntymässä ja nukkumassa, mikä oli mukavaa vaihtelua yksin vietettyihin viime viikkoihin.

Kamera on pysynyt lataamattomana laatikon pohjalla jo jonkin aikaa. Ehkä ensi viikolla otan vihdoin kuvia kodista tai villasukista ja teemukeista. Jep, se aika vuodesta taas.

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että fuksiviikko meni hyvin :-) Vitsi, opiskelijabileet on varmaan parhaita - terveisin kateellinen :-D

  Mäkin muutan muuten ens viikolla Tampereelle eli nykäisen hihasta jos kävelet kadulla vastaan :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojuu, olihan siellä oikein mukavaa! ja tervetuloa vaan, täällä törmää aika usein tuttuihin :--)

   Poista
 2. Luin sun blogia joskus, oot kasvanu kamalasti. Niin kai minäkin. Löysin palan itseäni teksteistäsi. Kiitos, että uskallat kirjoittaa mitä ajattelet, sanoilla on valtava voima. Ja sinun sanasi ovat kauniita.

  VastaaPoista