12. elokuuta 2014

Kuulumisia


Minulla oli suuria suunnitelmia Tampereella vietetyn viikon varalle. Piti hankkia bussikortti, hakea töitä, pestä ikkunoita ja kaikkea muuta mukavaa. En toki ole ollenkaan yllättynyt, ettei yksikään suunnitelma toteutunut Tampereella ollessani, mutta ihan toimettomana en kuitenkaan koko viikkoa ollut.

Maanantaina oli aika hoitaa keittiön tukkeutunut lavuaari kuntoon. Soittamiskammoisena lähetin tekstiviestin vuokraisännälle, joka tuli parin tunnin kuluttua poikansa kanssa käymään. Olin niin helpottunut, että tiskasin onnellisena viimeisetkin astiat ja purin muuttolaatikot.

Tiistaina oli kuuma. Niin kuuma, ettei auttanut muu kuin lähteä pois neljän seinän sisältä keskustan ilmastoituihin kauppoihin. Kävin tarkoituksella ihan jokaisen löytämäni liikkeen läpi, sillä ajatus tunkkaiseen asuntoon palaamisesta ei houkutellut. Ostin kuitenkin vain ruokaa ja uudet korvakuulokkeet.

Keskiviikkona ja torstaina vietin aikaa siskoni kanssa TTY:n pihalla syöden ja aurinkoa ottaen. Paloin hieman selästä, mutta sain myös melkoiset rusketusrajat!! Eksyimme bussilla, koska minä valitsin reitin.

Perjantaina käväisin taas keskustassa kaverin kanssa, tarkoituksena hankkia bussikortti, mutta jono oli niin pitkä, etten luonnollisesti jaksanut jäädä odottamaan. Siispä kävimme syömässä (kiitos ruuista!) ja kahvilla. Ja ostin koulutarvikkeita!!

Lauantaina sain vieraan Porista ja vein hänet ensimmäistä kertaa Ikeaan. Illalla uskaltauduimme myös läheiseen pubiin, mutta kauhean kauan aikaa emme terassilla kuitenkaan viettäneet...

Sunnuntai oli taas shoppailupäivä, joka huipentui Tampere - Pori -bussiin astumiseen. Sanokaa mitä sanotte, mutta Pori on niin kaunis ja ihmeellinen ja minulle vaan niin hirveän rakas.

Yllä näkyy ainoa kameralla ottamani kuva viime viikolta. Voisin teoriassa elää avokado-kurkku-ruisleivillä ja vaniljanmakuisella soijamaidolla.

Tällä viikolla voisin koittaa ryhdistäytyä taas postailemisen kanssa. En kuitenkaan lupaa mitään, sillä olen jäänyt hieman koukuun Netflixin tv-sarjavalikoimaan. Hyvää koulunalkua kaikille! :-)

4 kommenttia:

 1. Oi hitto, RUISLEIPÄÄ! Nyt pamahti nälkä keskellä yötä. :S

  "about me: Pokémon trainer" Great!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ruisleipä on parhainta (ja pokemon-pelit kans!) :-)

   Poista
 2. aaaaaa. toivon niin, että löydät kaikki Tampereen kauneudet. koska oikeasti tämä on aika ihana kaupunki. tai siis tosi ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin mäkin!! täytyis vaan päästä kunnolla etsimään ja löytämään kaikkia kivoja paikkoja. vinkit on tietty tervetulleita :-))

   Poista