5. heinäkuuta 2015

Ruisrock 2015En osaa nyt ehkä sanoa muuta kuin että luojan kiitos päätin päästää irti mun pienestä festarikammosta ja lähteä Ruissaloon tänä vuonna. Oli aika sika tosi huisin hauskaa!! Nyt voisinkin nukkua pari päivää ja alkaa sitten stressaamaan uuden asunnon etsimisestä, sillä meikä pääsi tosiaan kouluun sisään ja elokuun lopulla pitäisi majailla jo Helsingissä. Elämme hulluja aikoja, ystävät hyvät!!

6 kommenttia:

 1. tää on vähän noloo, mutta millä koodilla/koodeilla oot saanu noi sun gadgetit tollasiin laatikoihin? oon yrittäny googletella vaikka millä hakusanoilla suomeks ja englanniks, mut en vaan löydä mitään mikä toimis ja todella haluan omaankin blogiin tollaset :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on käytössä ikivanha blogipohja minima jonka päälle oon ite koodannut tän ulkoasun, mut luulisin et samalla tekniikalla toimii uudemmissakin. toi sivupalkkihan on koodattu siten, että siinä on "alla" sidebar-div, jonka sisällä taas on nuo yksittäiset gadget-divit. sitten oon vaan css:stä asettanut tuon gadgettien alla olevan divin taustavärin harmaaksi ja itse gadgettien taustavärin valkoiseksi ja tadaa, laatikoissaan ovat! :-) sun blogipohjan css:stä pitäisi valmiiksi löytyä gadgeteille ja sivupalkille omat muotoiluosiot, joita sitten siis muokkaat.

   Poista
 2. Onnea ihan tosi paljon koulupaikasta!! Oot kyllä ansainnu sen :-)

  VastaaPoista