30. heinäkuuta 2015

Kiirettä pitääHeinäkuun kohokohtia:
 • Ruisrock: edulliset liput ja ilmainen yöpaikka ja yks parhaista viikonlopuista ikinä.
 • Jazzviikko: ilmaiskeikat, maailmanpyörä ja perjantain yllätysjazzailut ilmaisten lippujen ansiosta. Jessie J oli mahtava, mehu maistui ja aurinko paistoi.
 • Spontaani melontaretki: opiskelija sai vitosella meloa ympäri kokemäenjokea kahden ja puolen tunnin verran. Kastumista ei voinut välttää, mutta ainakaan ei kaaduttu ylösalaisin.
 • Opiskelupaikan saaminen: niin, ei tätä kai tarvitse sen enempää selitellä...
 • Asunnon löytyminen: löysin edullisen yksiön kävelymatkan päästä mun tulevalta kampukselta, jee! Harmittaa sikana jättää mun lähes täydellinen ensiasunto taakse ja muuttaa toiseen pinnoiltaan vähän kuluneempaan (mutta halvempaan!!) asuntoon, mutta kyllä mä saan senkin toimimaan. Haluisin jo päästä muuttamaan!!
Elokuulle on tiedossa koulutarvikkeiden hankkimista, uusien suihkuverhojen valitsemista ja mun sängyn kolmanteen kerrokseen kantamista. Turha enää stressata, kun kaikki on ihmeellisesti tähänkin mennessä kääntynyt parhain päin ihan omalla painollaan.

2 kommenttia:

 1. Vitsi mä oon ilonen sun puolesta. ♡ Kiva, kun koulu taas alkaa ja saa alottaa alusta ja hössöttää koulunalkujuttuja niinku koulutarvikkeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi sinä! <3 koulunalkuhössötys on joka vuosi yhtä ihanaa, tosin tänä kesänä oon ehtinyt keskittyä siihen vielä vähän enemmän kun oon ollut työttömänä ja suurimpia ongelmia on ollut uuden kalenterin valitseminen.. :-D

   Poista