8. toukokuuta 2015

Polulta harhaanVielä kaksi viikkoa pääsykokeisiin, ehkä sitten tulee otettua muunkinlaisia valokuvia kuin kahvikuppeja ja pääsykoekirjaa.

Viime viikot ovat kuluneet pitkälti nenä kiinni joko kirjoissa tai tietokoneessa. Joku päivä huomasin, että ruoho on alkanut vihertää sillä aikaa, kun en ole viitsinyt edes tarkemmin katsoa ympärilleni. Ennen kuin huomaankaan, on toukokuukin jo takana ja edessä (dramatisoidusti) ihan uusi aikakausi. Jännittävää, kun mikään ei ole varmaa, paitsi se, että ostan isoimman pullon jotain hyvää ja raahaudun ystävien kainaloon.

Äitini on kuukausitolkulla muistuttanut minua hankkimaan varasulakkeita, sillä kuulemma ne hajoavat aina juuri kaikista ärsyttävimpinä hetkinä. Ja äitien tietämykseen kyllä pitäisi luottaa, sillä tosiaan, viime yönä pienen poksahduksen ja välähdyksen siivittäminä, asunnon kaikkien lamppujen sulake hajosi. Juuri Once Upon a Timea katsoneena ensimmäiset ajatukseni toki olivat, että vittu nytkö tänne tulee joku noita. Seuraava reaktio oli soittaa isälle. Kuinkas muutenkaan.Ilmojen lämmetessä parasta on kuunnella iltaisin musiikkia ikkuna auki. Jostain syystä musiikin sekoittuminen rauhallisen kadun satunnaisiin autojen ääniin ja lenkkeilijöiden keskusteluihin tuo minulle tietyn kesäfiiliksen. Viime aikoina on tehnyt mieli kuunnella lähinnä biisejä, jotka olen kuullut jo kymmeniä ja satoja kertoja, vanhoja suosikkeja, kotibilebiisejä ja kesähittejä. Niitä, joista tulee mieleen pyörän häksällä matkustaminen ja kesäöinen siirtolapuutarha ja joen ylittävän lossin parkkeeraaminen puolimatkaan maisemien ihailua varten. Kliseistä, mutta monesti parhaat asiat ovat.

5 kommenttia:

 1. Niin ihana postaus ja ihana sinä! Ja tsemppiä vikaan rutistukseen, nimimerkillä tuota samaa kirjaa myös lukien :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos!! ja paljon tsemppiä sulle kanssa, se on kyllä ihana opus :-D alan viimein olla onneks loppusuoralla hah

   Poista
 2. oi ihanaa apua olen suosikeissasi ;__;; onnee sulle ihan hulluna pääsykokeisiin!!!!! t. emmi joka tykkää sun blogista tosi paLJON

  VastaaPoista
 3. totta kai oot !!! <3__<3 ja kiitos !!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä pääsykokeisiin! Mullakin samainen homma menossa :/ Huomenna olis ekat luvassa o__O Kauhee jännitys...

  http://mammamiiau.blogspot.fi/2015/05/jannittavia-aikoja.html

  VastaaPoista