18. toukokuuta 2014

iPhone snapshots

Heippa kamut.

Blogi hiljenee nyt hieman loppukuun ajaksi, sillä minä ja sadat muut varusmiehet lähdetään alkuviikosta kohti Rovajärveä vuosittaiselle kymmenen päivän ampumaleirille. Tiedossa on melkoinen jaksamisen rajojen koettelu, mutta onneksi kyseessä on palvelukseni viimeinen leiri ja reservin aurinko pilkottaa jo. Niin se aika vaan menee. Ei pysähdy edes käskettäessä.

Olen kirjoittanut pari postausta valmiiksi ja niiden pitäisi toivon mukaan ilmaantua tänne ajastettuina itsestään. Olisi kiva jos piristäisitte mua muutamalla kommentilla - niiden lukeminen tuottaisi taatusti hymyjä ja onnellisuutta kuun lopussa päästessäni puhelimen ääreen päiväkausien metsässä rämpimisen jälkeen.

Ottakaa kaikki ilo irti vihdoin ja viimein kunnolla alkaneesta keväästä. Minäkin koitan. Postailu reaaliajassa jatkuu sitten taas kesäkuussa.

:-*

Translation:
My last army camp starts on Tuesday and this time we'll be spending ten days in Lapland. I have scheduled two posts for you guys & will continue blogging normally in June. Take care. x

3 kommenttia:

  1. Ihania sun kuvat taas kerran täällä! Kesä näyttää saapuneen Poriin huomattavasti nopeammin kuin Kouvolaan. :) Tsemppiä Vuosankaan!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä armeijan loppurutistukseen :--)

    VastaaPoista
  3. tsemppiä Rovajärvelle ja muutenkin armeijan loppumetreille !!

    VastaaPoista