1. maaliskuuta 2014

Lopulta olemme kuitenkin yksin

Punnitse & Säästä Luomupähkinät 3.00€/100g // Kookosvesi 3.45€
Aina niin lyhyeltä tuntuvasta helmikuusta on taas selvitty ja maaliskuu toikin näköjään kevään mukanaan! Ainakin täällä Porissa on ollut koko päivän ihan täydellinen sää, aurinko paistanut ja lämpötila pysynyt sopivasti muutaman asteen plussan puolella. Kyllä nyt kelpaa tuoreen tykkimiehen viettää viikonloppuvapaita!! Kävelin tänään ihan hymyssä suin päämäärättömästi pitkin kaupunkia napit korvilla ja oli kyllä niin hyvä fiilis. Ihan hullua, kuinka paljon paremmaksi hyvä sää saa normaalisti aika ankean kotikaupunginkin tuntumaan.

Perjantaina meillä oli tosiaan tuolla laitoksessa sotilasvala ja herra eversti ylensi meidät alokkaat tykkimiehiksi ja jääkäreiksi, jee. Päivä oli näin jälkeenpäin ajateltuna ihan mukava, vaikka mua suoraan sanottuna vitutti koko inttitouhu silloinkin aika rankasti :-D No, sainpahan ainakin varmuuden siitä, että selviän puolen vuoden palveluksella ja pääsen siis syksyllä opiskelemaan ja muuttamaan omaan kämppään. Apua, en malta odottaa!!

Aamulenkki kello 08:00! Ihan parasta hölkkäillä vähän, kun kaduilla on vielä hiljaista ja ilmakin niin raikasta :-) (huom söpöt muhkurajalat...) // Iltapäiväkävelyllä Kirjurinluodossa. Hullaannuin ihan tosissaan tuosta säästä ja kotimatka kaupungilta takaisin venähti hieman, kun halusin kulkea maisemareittejä pitkin :-D

Kotiaamupalat on edelleen suuressa arvostuksessa etenkin yhden tosi suolaisen armeijan aamupuuron jälkeen... Suola ei sovi mun mielestä puuroon lainkaan, mutta tuona kyseisenä aamuna oli kyllä ollut ihan ennätyksellisen väkevä keittäjä :-( Tänään kuitenkin nautin paahtoleipää, turkkilaista jugurttia, banaania, muromysliä ja hunajaa sekä sitä Juhla Mokkaa. Aah, kiitän.

Päivät vähenee ja tukka kasvaa, tosin pian pitää taas leikata ennen kuin tulee sanomista... Korvareiätkään ei muuten ole menneet umpeen, halleluja! // Kävin taas sovittelemassa H&M:llä kevättakkeja, miksi siellä on nyt yhtäkkiä hirveen kivoja vaatteita!!

2 kommenttia:

 1. Missasin tänään ton hienon sään, kun ite möllötin töissä koko päivän :( Btw khuul takki, musta on kanssa tuntunut siltä, että hömmin vaatevalikoima on taas mennyt parempaan suuntaan!
  ps joko sulla on opiskelupaikka t. en tiedä yhtään mitään mistään!!!
  pps tyhmä saa olla muttei tykkimies xdd lololo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis välillä siel ei oo mitää kivaa ja sit yhtäkkii taas tosi paljon!! perus hannu :| on mulla tamkissa paikka heh mut haen kyl yhteishaussa taas parille muullekki alalle :-DD pps tyggimies uodi balvelugsessanne xdxd

   Poista